עוף בתפוזים
ramile
40 דק | בשרי | קל
רשימת מצרכים:
4-6 יחידות ירכיים
4 כפות תבלין תערובת תבלינים רון יוחננוב
4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
2 תפוזים פרוסים לפרוסות עבות
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
1/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח
צרור טימין טרי
1/2 כוס מים \ יין אדום
אופן ההכנה:
- 1.מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב בקערה עמוקה
- 2.מניחים את הירקות, התפוזים והעופות בפנים
- 3.מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה את העוף ואת תפוחי האדמה, הבצלים והתפוזים, מסדרים מעל ענפי טימין ויוצקים את שארית הרוטב מעל.
- 4.מרטיבים נייר אפייה מקמטים ומניחים מעל התבנית
- 5.מסירים את הנייר לעשר דקות אפייה נוספות