עוף בתפוזים

ramile
40 דק | בשרי | קל

רשימת מצרכים:

4-6 יחידות ירכיים
4 כפות תבלין תערובת תבלינים רון יוחננוב
4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
2 תפוזים פרוסים לפרוסות עבות
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
1/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח
צרור טימין טרי
1/2 כוס מים \ יין אדום

אופן ההכנה:

  • 1.מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב בקערה עמוקה
  • 2.מניחים את הירקות, התפוזים והעופות בפנים
  • 3.מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה את העוף ואת תפוחי האדמה, הבצלים והתפוזים, מסדרים מעל ענפי טימין ויוצקים את שארית הרוטב מעל.
  • 4.מרטיבים נייר אפייה מקמטים ומניחים מעל התבנית
  • 5.מסירים את הנייר לעשר דקות אפייה נוספות

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל