פאד פקאו – מעדן אסיאתי

השפית המובילה אפרת אנזל תכין איתנו מעדן אסיאתי נורא טעים: פאד קפאו!

ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 500 גר’ בשר בקר טחון
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 4 שיני שום כתושות
  • 3-4 ס”מ שורש ג’ינג’ר, קלוף וקצוץ
  • 1 פלפל צ’ילי אדום טרי, קצוץ
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית נאם פלא (רוטב דגים)
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום, חתוכים
  • 1/2 כוס עלי נענע, קצוצים
  • צרור כוסברה, קצוצה
  • 3-4 טיפות שמן סומסום
אופן ההכנה:
  • 1.בסיר רחב או בווק : מחממים שמן, ג'ינג'ר וצ'ילי מעל ללהבה גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים שום, מטגנים כ-חצי דקה ומוסיפים בשר, מטגנים תוך כדי ערבוב ומעיכת הבשר כדי שייפרד לפירורים. כשהבשר כולו נצרב ושינה את צבעו מוסיפים סוכר ומערבבים.
  • 2.מוסיפים סויה ורוטב דגים ומערבבים. מבשלים 2-3 דקות עד שהבשר עשוי. מכבים את האש, מוסיפים בבת אחת את כל עשבי התיבול, מזלפים מעט שמן שומשום, מערבבים קלות.
  • 3.מגישים על אורז לבן ואם רוצים גם ביצה : מניחים את הביצים בסיר קטן, ממלאים מי ברז ומוסיפים כף מלח. מביאים לרתיחה. כשהמים רותחים מנמיכים ללהבה קטנה. מבשלים כ-4 דק'. מסירים את הסיר מהאש ושוטפים מיד בהמון מים קרים.
  • 4.מגישים ושיהיה בתיאבון !
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל