פאד קפאו
מרכיבים :
500 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ דק מאוד
3 שיני שום קצוצות
1/2 כף ג’ינג’ר טרי קצוץ
4 כפות שמן זומשום
4 כפות רוטב צ’יל אננס
2 כפות טריאקי
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
להגשה:
ביצי עין לפי מספר הסועדים
אורז לבן
כוסברה קצוצה
הכנה:
1. במחבת מניחים שמן , בצל שום וג’ינג’ר , מטגנים כדקה ומוסיםים את הבשר הטחון המלח והפלפל , מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר מחליף צבעו ומפורר היטב.
2. מוסיפים את רוטב הצ’ילי אננס ואת הטריאקי ורבע כוס מים , מבשלים חמש דקות ומסירים מהאש, מגישים לצד אורז ומעל ביצת עין וכוסברה קצוצה..