פוייקה עוף פסטה

ramile
30 דקות | קל | בשרי

רשימת מצרכים:

מה צריך כדי להכין?

 

סיר סוטאז רחב שיכול להכנס לתנור

  • 1 ק”ג שוקיים (פולקע) עוף טרי פרימיום רמי לוי
  • 3/4 שקית פסטה פוזילי מחיטה מלאה רמי לוי
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כוס יין לבן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם (בערך כפית מכל אחד)
  • 1 כוס עגבניות מרוסקות רמי לוי
  • 1 כוס זיתי קלמטה מגולענים רמי לוי

 

להגשה:

 

טימין טרי

 

ירקות:

 

  • 2 כוסות של עגבניות שרי חצויות
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 4 כפות טימין טרי ללא הגבעולים
  • 2 בצלים סגולים, קלופים וחתוכים לשמיניות

רשימת מצרכים:

  • 1.בסיר עמוק מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 2.בסיר סוטאז מניחים שמים את שמן הזית, הבצלים הסגולים ואת השוקיים.
  • 3.צורבים מעל להבה גבוהה עד הזהבה קלה של העוף והבצל, אם צריך בוחשים מדי פעם.
  • 4.מוסיפים את עגבניות השרי, העגבניות המרוסקות, השום ,התבלינים (כולל הטימין) והזיתים, מערבבים לשתי דקות ומוסיפים כוס יין לבן, מביאים לרתיחה ומוסיפים 1/2 כוס מים, מנמיכים את הלהבה ומוסיפים פסטה, מערבבים היטב.
  • 5.עוטפים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לשעה.
  • 6.ב-15 דקות האחרונות מסירים את הנייר לקבלת שיזוף קל.
  • 7.מגישים עם טימין טרי מעל.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל