פסטייה עוף ופיסטוקים

ramile
40 דק| בינוני| בשרי

רשימת מצרכים:

  • לבצק: 1 חבילה בצק פילו מופשר
  • למלית:
  • 3 בצלים קצוצים
  • 1 כף סילאן
  • 500  גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות
  • 1 כפית מלח ופלפל גרוס
  • 100 גרם פיסטוק קצוץ גס
  • 1 כף תבלין שווארמה אבו דאבי
  • שתי כפות שמן
  • להרכבה: תרסיס שמן
  • לציפוי:
  • ביצה טרופה
  • להגשה:
  • אבקת סוכר ופיסטוקים

אופן ההכנה:

  • 1.במחבת מטגנים בשתי כפות שמן את הבצל עם סילאן , מכבים את האש ומוסיפים תבלינים ופרגיות וכף קורנפלור.
  • 2.משמנים דף פילו מפזרים פיסטוקים ומניחים עוד דף פילו מניחים מלית בנדיבות במרכז ומקפלים כמו אריזת מתנה משני הצדדים כמו בסרטון .
  • 3.ניתן גם לקפל לצורת סיגר. משמנים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה
  • 4.אופים על 180 מעלות כחצי שעה עד השחמה.
  • 5.להגשה מפזרים אבקת סוכר ופיסטוקים.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל