פסטייה עוף ופיסטוקים
ramile
40 דק| בינוני| בשרי
רשימת מצרכים:
- לבצק: 1 חבילה בצק פילו מופשר
- למלית:
- 3 בצלים קצוצים
- 1 כף סילאן
- 500 גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות
- 1 כפית מלח ופלפל גרוס
- 100 גרם פיסטוק קצוץ גס
- 1 כף תבלין שווארמה אבו דאבי
- שתי כפות שמן
- להרכבה: תרסיס שמן
- לציפוי:
- ביצה טרופה
- להגשה:
- אבקת סוכר ופיסטוקים
אופן ההכנה:
- 1.במחבת מטגנים בשתי כפות שמן את הבצל עם סילאן , מכבים את האש ומוסיפים תבלינים ופרגיות וכף קורנפלור.
- 2.משמנים דף פילו מפזרים פיסטוקים ומניחים עוד דף פילו מניחים מלית בנדיבות במרכז ומקפלים כמו אריזת מתנה משני הצדדים כמו בסרטון .
- 3.ניתן גם לקפל לצורת סיגר. משמנים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה
- 4.אופים על 180 מעלות כחצי שעה עד השחמה.
- 5.להגשה מפזרים אבקת סוכר ופיסטוקים.