פרגיות בריבת בצל

ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 2 יח’ פרגיות עם עצם ממעדניית הבשר של רמי לוי
  • תערובת תבלינים לשווארמה
  • ריבת בצל
  • רוטב סויה
  • רבעי פלפלים
  • תימין טרי
  • שמן זית
אופן הכנה:
  • 1.מניחים את הפרגיות על הפלנצ'ה (או תבנית לתנור) צולים כ-20 דקות ב-200 מעלות. בתיאבון !
  • 2.מערבבים את תערובת תבלינים לשווארמה, מלח ים, פלפל שחור, ריבת בצל ורוטב סויה.
  • 3.בעזרת מברשת מברישים היטב את הרוטב על הפרגיות
  • 4.מוסיפים רבעי פלפלים , שמן זית ותימין טרי.
  • 5.צולים כ-20 דקות ב-200 מעלות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל