צלי בשר עם בצלים ופתיתים

מצרכים:
קילו נתח בשר מספר 5 – צלי כתף פרוס לקוביות בינוניות

לרוטב:
2-3 כפות שמן זית
2-3 בצלים גדולים מקולפים ופרוסים דק
כוס יין אדום, או לבן איכותי
3 כפות סילאן
3 כפות אבקת מרק בצל
סלסלת פטריות (אפשר לערבב מזנים שונים ולחלופין להשתמש גם בפטריות מיובשות שהושרו)
2 כוסות מים רותחים
מעט טימין טרי (4-5 ענפים)
מלח / פלפל שחור
כוס וחצי פתיתים
להגשה: עשבי תיבול
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב מניחים בתבנית בינונית עם קוביות הבשר מכסים בנייר אפייה ואופים כשעתיים ב-180 מעלות
2. לאחר שעתיים בודקים נוזלים אם אין מוסיפים עוד כוס מים רותחים וחבילת פתיתים ומחזירים לתנור לעשרים דקות נוספות

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל