צלי כתף עם פטריות וערמונים | השפית גק’י אזולאי

השפית ג'קי אזולאי מכינה לנו מתכון טעים במיוחד : צלי כתף עם פטריות וערמונים!

ramile
120 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 3 ק”ג צלי כתף, פרוס לפרוסות – טרי מהמעדנייה
  • 3 בצלים
  • 10 שיני שום קלופות וחצויות
  • 2 סלסלות פטריות שמפניון
  • 2 סלסלות פטריות שיטאקי
  • 2 סלסלות פטריות שי מג׳י
  • 300 גר’ ערמונים קלופים וקלויים בוואקום
  • 3 כוסות יין לבן יבש
  • 5 עלי דפנה מיובשים
  • 3 כפות רוטב פטריות
  • מלח, פלפל ושמן קנולה
אופן ההכנה:
  • 1.מייבשים היטב את פרוסות הבשר, מטגנים כל חתיכה משני
  • 2.הצדדים כחצי דקה מכל צד. מסדרים את פרוסות הבשר בתבנית.
  • 3.בסיר נפרד מטגנים בצל עד השחמה ומוסיפים את השום, חותכים
  • 4.את כל הפטריות לרבעים ומוסיפים לבצל.
  • 5.מוסיפים את הערמונים, התבלינים, היין הלבן והמים. כשהכל מגיע לרתיחה שופכים מעל הבשר. מכסים בנייר כסף ושמים בתנור על 200 מעלות לשעתיים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל