צלעות טלה עם אורז יסמין וחמוציות

אנו מציעים לכם מתכון טעים במיוחד וקל להכנה , תוכלו להפתיע את האורחים שלכם עם מתכון מנצח!

ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 4 צלעות טלה לא פרוסות
  • כוס אורז יסמין
  • 1/3 כוס חמוציות
  • 2 שן שום קלופה ומעוכה
  • 2 כפות פרוסות שקדים קלויים
  • 1 כף גדושה עלי אורגנו טריים
  • ענף רוזמרין
  • 1.5 כוס מים רותחים
  • 1 כפית מלח
  • שמן זית
איך לבשל:
  • 1.מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • 2.בסיר עם מעט שמן זית מטגנים את האורז 2-3 דקות עד לשקיפות.
  • 3.מוסיפים שן שום קלופה ומעוכה ומעט מלח.
  • 4.מוסיפים את החמוציות, מערבבים ומוסיפים מים רותחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 14 דקות.
  • 5.מכינים את הצלעות: מפלפלים וממליחים את נתח הצלעות.
  • 6.בסיר עם 2 כפות שמן זית צולים את הצלעות כ-2 דקות מכל כיוון עד להשחמה. מכבים את האש ומוסיפים רוזמרין, שום ואת שארית שמן הזית. משחימים היטב ומעבירים לתנור ל-10 דקות.
  • 7.כשהאורז מוכן, מוסיפים לו אורגנו, שקדים, מעט שמן זית, מלח ופלפל. מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.
  • 8.מוציאים את הטלה מהתנור ופורסים לאורך העצם. ממליחים מעט ומניחים על האורז.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל