צלעות כבש בציפוי פיסטוק
ramile
40 דק | בשרי | בינוני
רשימת מצרכים
1 כתר של צלעות כבש – כ- 8 צלעות
להברשה:
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות חרדל חלק
מלח
פלפל שחור
2 כפות עלי טימין
לציפוי: מערבבים יחד
1 כוס פיסטוק קלוף לא קלוי קצוץ דק בפולסים
4 כפות פירורי לחם
1/2 כף שום גבישי
1/2 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
4 כפות עלי טימין
להגשה: רבעי תפוחי אדמה ובטטה צלויים בשמן זית ומלח גס, חסה מסולסלת- לאליק
אופן ההכנה:
- 1.מברישים את כתר הצלעות בחרדל, מלח, פלפל וטימין
- 2.מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב
- 3.מערבבים את מרכיבי הציפוי מניחים על מגש ומצמידים אל כתר הצלעות
- 4.מעבירים את כתר הצלעות לתבנית עם נייר אפייה ואופים 40 דקות ב- 160 מעלות.
- 5.פורסים ומגישים לצד תפוחי אדמה בטטה וחסה מסביב.