קבבוני טלה | השף אביב משה

מתכון שמתאים במיוחד ליום העצמאות ולמנגל משפחתי -קבבוני טלה!

השף אביב משה
20 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
  • 1/2 ק”ג טלה / בשר בקר / צוואר טחון , מהמעדניה של רמי לוי
  • 2 בצלים אדומים, קצוצים
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ
  • 2 כפות ג’ינג’ר כבוש קצוץ
  • 3 כפות כוסברה,טרייה וקצוצה
  • שמן שומשום
  • רוטב סויה
אופן ההכנה:
  • 1.בוחרים נתח טלה , בשר בקר או צוואר טחון טרי ונקי מהמעדניה שלנו.
  • 2.מערבבים יחד עם פלפל חריף, 2 כפות ג'ינג'ר, 3 כפות כוסברה טרייה וריחנית ושמן שומשום ויוצרים קבבונים.
  • 3.משמנים את המחבת פסים או את הגריל וצולים.
  • 4.אפשר להגיש את הקבבונים עם סלט קצוץ מרענן, בתיאבון !
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל