קדרת טלה ים-תיכוני

ramile
30 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 1.5 ק”ג צוואר טלה חתוך לקוביות בגודל 3
  • 4 עגבניות בשלות , חתוכות לרבעים
  • 3 בצלים בינוניים, חתוכים לרבעים
  • 1 פלפל ירוק חריף, חתוך לרצועות
  • 2 גזרים, חתוכים לפרוסות גסות
  • 6 שיני שום שלמות
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/2 כוס שמן זית
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
אופן הכנה:
  • 1.בוחרים נתח בשר צוואר טלה טרי מהמעדנייה, בסיר אטום מסדרים את כל המצרכים יחד, מתבלים במלח פלפל ומביאים לרתיחה (ללא נוזלים).
  • 2.מורידים את האש ומבשלים בחום נמוך כשעתיים.
  • 3.מגישים עם טחינה טובה ופלפל חריף , בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל