קציצות ערמונים | השף אביב משה

קציצות ערמונים במיוחד לטו' בשבט

השף אביב משה
65 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • חצי קילו בשר טחון
  • 1 בצל מרוסק
  • מעט פטרוזיליה
  • מעט כוסברה
  • 2 כפות מחוקות פירורי לחם או קמח מצה
  • לפי הטעם מלח
  • לפי הטעם פלפל גרוס
  • מעט פפריקה מתוקה
  • מעט כורכום
  • מעט כמון
  • מעט צילי טחון
  • מעט אגוזים חתוכים
  • מעט צנוברים
  • מעט פיסטוקים
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • כפית סוכר חום
  • מעט צימוקים
  • מעט משמשים
  • 1 שקית ואקום של ערמונים
תהליך הבישול
  • 1.מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ומצננים במקרר 20 דקות לפחות. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל של כדור פינג פונג.
  • 2.לרוטב: מטגנים (אפשר מראש) את האגוזים, הפיסטוקים והצנוברים עד להזהבה קלה
  • 3.טגנים בנפרד את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר החום, האגוזים שטיגנו, הצימוקים, המשמשים, הצנוברים והפיסטוקים
  • 4.מוסיפים כוס מים (או יותר. כמה שצריך) ומתבלים באותם תבלינים שתיבלנו את הקציצות. מביאים לרתיחה, ואז מכניסים בעדינות את הקציצות.
  • 5.מבשלים על אש בינונית כ-20 דקות ומוסיפים מים במידת הצורך.
  • 6.מוסיפים את הערמונים ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל