רול עוף בעשבי תיבול

ramile
40 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 2 יח’ עוף פלטה
  • תערובת תבלינים קייג’ון
  • פלפל צ’ומה
  • עלי בזיליקום או נענע טריים
  • עלי זעתר או אורגנו טריים
  • עלי תימין טריים
  • שמן זית
  • מלח
אופן הכנה:
  • 1.בוחרים עוף טרי ממעדניית הבשר של רמי לוי.
  • 2.מתבלים את העוף בתבלין קייג'ון, מלח, פלפל שחור גרוס, ופלפל צ'ומה, משהים בקירור למשך מספר שעות.
  • 3.מכינים תערובת עשבי תיבול טריים ושמן זית.
  • 4.מניחים את העוף על גבי נייר האפייה ומתחת רדיד אלומיניום, העור כלפי מטה.
  • 5.מפזרים את תערובת עשבי התיבול על העוף, מגלגלים לגליל מהודק, סוגרים בצדדים בסגירת סוכריה.
  • 6.מחממים תנור ל 170 מעלות מניחים את העוף על רשת צלייה, מתחת מניחים תבנית לקליטת נוזלי הצלייה, צולים כ 40 דקות.
  • 7.הרול עוף מוכן, בתיאבון !
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל