שיפודים מתקתקים על ירקות שורש

השף אביב משה
30 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים
  • 10 שיפודי שווארמה
  • 1 גזר קלוף, חתוך לרצועות
  • 1 סלק, חתוך לרצועות
  • 1 שורש פטרוזיליה, חתוך לרצועות
  • 1 שורש סלרי, חתוך לרצועות
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס קשיו קצוץ
  • למרינדה:
  • 1/4 כוס ריבת שזיפים / תפוז / משמש
  • 1/4 כוס כוס יין לבן
המרינדה
  • 1.מערבבים את מרכיבי המרינדה ומברישים את השיפודים. מכסים ומשהים במקרר כ-שעתיים.
  • 2.מעבירים את הירקות והקשיו לקערה. מזלפים מיץ לימון, שמן זית מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  • 3.צורבים את השיפודים על פלנצ'ה משומנת או בתנור מחומם ל-200 מעלות במשך כ-15 דקות.
  • 4.להגשה שמים בצלחת סלט ועליו 2 שיפודים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל