שיפודי אנטריקוט במרינדה אסייתית
ramile
20 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים:
1 קילו אנטריקוט טרי חתוך לקוביות
1/4 כוס רוטב סויה
1 כפית ג’ינג’ר כתוש
3 כפות סילאן או 2 כפות תמרינדי
1 כפית צ’ילי גרוס
1 כף זרעי כוסברה כתושים
1/2 פחית קרם קוקוס
2 כפות חמאת בוטנים
1 כפית שטוחה מלח
3 שיני שום כתושות
2 כפות שמן שומשום
תרסיס שמן להכנת טבעות הבצל
בצל שאלוט לשיפודים
להגשה: טבעות בצל רמי לוי
מיונז מעורבב עם צ’ילי גרוס ובצל ירוק קצוץ מעל
אופן ההכנה:
- 1.בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד
- 2.מניחים את קוביות האנטריקוט בקערה ומשרים אותם כשעה לפחות .
- 3.משפדים את שיפודי האנטריקוט וביניהן בצלי שאלוט
- 4.צולים על מנגל \ לפאנצ'ה משני הצדדים עד להשחמה
- 5.מניחים את טבעות הבצל על תבנית אפייה מרססים תרסיס שמן ואופים בחום של 200 מעלות כ- 20-25 דקות .
- 6.מגישים צלחת עם שיפודים , טבעות בצל ומטבל מיונז