שניצל איטלקי דק

ramile
10 דקות | קל | בשרי
רשימת מצרכים
  • חזה עוף פרוס דק – ממעדניית הבשר של רמי לוי
  • תפוחי אדמה זעירים
  • ברוקולי
  • שמן זית
  • פפריקה מתוקה
  • כמון
  • מלח ים
  • פלפל שחור
  • גרידת לימון
  • עלי תימין טריים
אופן הכנה:
  • 1. מערבבים בתבנית פפריקה מתוקה, כמון, גרידת לימון, מלח ים, פלפל שחור ושמן זית.
  • 2.מערבבים את הבלילה.
  • 3.בוחרים שניצל חזה עוף דק, ממעדניית הבשר של רמי לוי.
  • 4.טובלים את חזה העוף בבלילה, ושומרים במקרר למשך כשעה.
  • 5.צולים את השניצלים במחבת פסים למידה הרצויה.
  • 6.ניתן להוסיף לצלייה גם תפוחי אדמה זעירים וברוקולי ועלי תימין טריים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל