תבשיל בשר ראש
במטבח עם עדן ויפית
המרכיבים:
1 קילו בשר ראש
1 בצל קצוץ
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
7 שיני שום קצוצות
1/2 כוס שמן זית
1 כף כמון
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית צ’ילי גרוס
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
2 כפות רסק
1 קופסא של גרגירי חומוס מסוננים
3 כוסות מים
להגשה: חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
- 1.מרתיחים את בשר הראש במים ומבשלים בין שעה לשעה וחצי. מסננים ושוטפים היטב, חותכים לקוביות בינוניות בסיר מניחים שמן, שום, בצל ואת התבלינים היבשים, מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים את קוביות הבשר ואת הפטרוזיליה מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים רסק, פטרוזיליה וגרגירי חומוס מוסיפים מים ומבשלים כשעה וחצי בכיסוי חלקי, מוסיפים נוזלים לפי הצורך ומגישים עם פטרוזיליה מעל.