תבשיל בשר ראש

במטבח עם עדן ויפית

 

המרכיבים:

1 קילו בשר ראש

1 בצל קצוץ

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

7 שיני שום קצוצות

1/2 כוס שמן זית

1 כף כמון

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית צ’ילי גרוס

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

2 כפות רסק

1 קופסא של גרגירי חומוס מסוננים

3 כוסות מים

להגשה: חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

  • 1.מרתיחים את בשר הראש במים ומבשלים בין שעה לשעה וחצי. מסננים ושוטפים היטב, חותכים לקוביות בינוניות בסיר מניחים שמן, שום, בצל ואת התבלינים היבשים, מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים את קוביות הבשר ואת הפטרוזיליה מטגנים כ- 5 דקות ומוסיפים רסק, פטרוזיליה וגרגירי חומוס מוסיפים מים ומבשלים כשעה וחצי בכיסוי חלקי, מוסיפים נוזלים לפי הצורך ומגישים עם פטרוזיליה מעל.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל