תבשיל טלה
ramile
15 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
- 1 ק”ג צוואר טלה חתוך לקוביות של 3 ס”מ
- 20 שיני שום קלופות
- קמח
- שמן זית
- 10 בצלי שאלוט קלופים
- 2 גזרים קלופים, חתוכים גס
- 2 ראשי סלרי קלופים וחתוכים גס
- 2 ראשי פטרוזיליה קלופים חתוכים גס
- 2 שומרים, חתוכים גס
- 5 כפות רסק עגבניות
- 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן
- כף כמון
- מלח
אופן הכנה:
- 1.מחממים שמן זית ומקמחים את הטלה.
- 2.מטגנים בשמן עד להשחמה מלאה של כל הנתחים ומוציאים החוצה את הנתחים המושחמים.
- 3.מכניסים לסיר את הירקות לטיגון לכ-3 דקות, מחזירים פנימה את הבשר, מוסיפים רסק, פפריקה וכמון, ומכסים במים.
- 4.מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 שעות.
- 5.ממליחים ומגישים עם כוסברה ופטרוזיליה קצוצים, בתיאבון!