תבשיל טלה

ramile
15 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים
  • 1 ק”ג צוואר טלה חתוך לקוביות של 3 ס”מ
  • 20 שיני שום קלופות
  • קמח
  • שמן זית
  • 10 בצלי שאלוט קלופים
  • 2 גזרים קלופים, חתוכים גס
  • 2 ראשי סלרי קלופים וחתוכים גס
  • 2 ראשי פטרוזיליה קלופים חתוכים גס
  • 2 שומרים, חתוכים גס
  • 5 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן
  • כף כמון
  • מלח
אופן הכנה:
  • 1.מחממים שמן זית ומקמחים את הטלה.
  • 2.מטגנים בשמן עד להשחמה מלאה של כל הנתחים ומוציאים החוצה את הנתחים המושחמים.
  • 3.מכניסים לסיר את הירקות לטיגון לכ-3 דקות, מחזירים פנימה את הבשר, מוסיפים רסק, פפריקה וכמון, ומכסים במים.
  • 4.מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 שעות.
  • 5.ממליחים ומגישים עם כוסברה ופטרוזיליה קצוצים, בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל