תבשיל שייטל בשלוש פטריות

ramile
60 דקות | בינוני | בשרי
רשימת מצרכים

רכיבים:

 

2 ס״מ x2 800 גר׳ קוביות שייטל ״המעדניה״ בגודל

1 כוס גבעולי סלרי אמריקאי חתוך באורך 1.5 ס״מ

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות

2 ענפי טימין/קורנית טרי

4 כפות שמן קנולה

כוס מים/מרק עוף

מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

 

 

להכנת הפטריות:

 

1.5 סלסלות פטריות שמפניון חצויות

1 סלסלת פטריות ירדן חצויות

1 סלסלת פטריות פורטבלו (חורש) פרוסות גס

3 כפות שמן קנולה

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

3 שיני שום קצוצות

חצי כוס בצל ירוק חתוך

הוראות הכנה:
  • 1.מחממים שמן בסיר כבד, מכניסים את קוביות הבשר ומטגנים עד להשמחה.
  • 2.מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להזהבה.
  • 3.מתבלים, מוסיפים את הסלרי והנוזלים ומביאים לרתיחה.
  • 4.מבשלים בסיר מכוסה על להבה נמוכה כשעה תוך שמירה על בעבוע בינוני קל.
  • 5.מטגנים במחבת גדולה חמה מאד, את הפטריות (כל סוג בנפרד ולהשתדל בכמות קטנה בכל פעם) עד להשחמה, מתבלים ומוסיפים לתבשיל.
  • 6.ממשיכים לבשל כ 10- דקות נוספות.
  • 7.מוסיפים את הבצל הירוק ומתקנים תיבול.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל