שניצל ללא גלוטן| רון יחוננוב

שניצל ללא גלוטן | רון יוחננוב

מצרכים:
1 קילו פילטים של עוף
3 ביצים
כפית מלח
שן שום כתושה
כפית חרדל
מערבבים את הכל יחד בקערה
לציפוי:
חצי כוס קמח שקדים/ קמח קשיו
חצי כוס שומשום לבן/מלא
חצי כוס שיבולת שועל גרוסה לדייסה אינסטנט (ללא גלוטן)
1 כף קורנפלור
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים לציפוי.
2. מצפים את חזה העוף היטב.
3. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל