דג לברק ברוטב
במטבח עם עדן ויפית
המרכיבים:
2 דגי לברק שלמים, או 4 פילה לברק
חצי כוס קוביות לימון
1 כף סילאן
3 כוסות עגבניות שרי פרוסות לרבעים
1/2 כוס שמן זית
2 פלפלים חריפים שלמים
1 פלפל חריף חתוך לקוביות
1 כפית מלח
3 כפיות שום כתוש קפוא
1 כפית פלפל
2 כפות פפריקה מתוקה\ תבלין דג
1 כוס כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
- 1.מערבבים את כל המרכיבים מלבד הדגים מניחים את הדגים על תבנית מרופדת נייר אפייה ממלאים מעט את בטן הדג ומפזרים ממלית העגבניות על הדגים אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות עד השחמה