דג לברק ברוטב

במטבח עם עדן ויפית

 

המרכיבים:

 

2 דגי לברק שלמים, או 4 פילה לברק

חצי כוס קוביות לימון

1 כף סילאן

3 כוסות עגבניות שרי פרוסות לרבעים

1/2 כוס שמן זית

2 פלפלים חריפים  שלמים

1 פלפל חריף חתוך לקוביות

1 כפית מלח

3 כפיות שום כתוש קפוא

1 כפית פלפל

2 כפות פפריקה מתוקה\ תבלין דג

1 כוס כוסברה קצוצה

 

 

אופן ההכנה:

  • 1.מערבבים את כל המרכיבים מלבד הדגים מניחים את הדגים על תבנית מרופדת נייר אפייה ממלאים מעט את בטן הדג ומפזרים ממלית העגבניות על הדגים אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 40 דקות עד השחמה

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל