דג מרוקאי | השפית גק’י אזולאי

השפית ג'קי אזולאי מכינה לנו מתכון טעים במיוחד : דג מרוקאי אמיתי.

ramile
30 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
  • 4-5 חתיכות דג פילה נקי מעצמות
  • 1 פלפל אדום מתוק
  • 4-5 עגבניות בשלות
  • 1 יח’ ראש שום מפורק לשיניים ומקולף
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 כף פפריקה מתוקה בשמן
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כף מלח
  • 3 פלפלים אדומים יבשים חריפים
  • 1 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
  • 1.מחממים מעט שמן בסיר, חותכים את הפלפל לרצועות דקות ומטגנים, מוסיפים פרוסות עגבניות דקות ואת כל שיני השום והפלפלים היבשים. מנמיכים את האש.
  • 2.מוסיפים רבע מכמות הכוסברה, חצי כף פפריקה ורבע כפית כורכום. מערבבים היטב ומוסיפים חצי כוס מים.
  • 3.מבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים והרוטב נעשה סמיך. בקערה נפרדת מערבבים את יתרת השמן, הפפריקה, הכורכום, המלח והכוסברה ומערבבים היטב.
  • 4.טובלים כל חתיכה של דג בתערובת ומניחים בסיר. את יתרת התערובת שופכים מעל כל הדגים ומבשלים עוד כ- 20-30 דק׳.בתיאבון !
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל