דג מרוקאי ירוק

מתכון של רמי לוי

20 דק | בנוני | פרווה

רשימת מצרכים:

לתבשיל:
כל נתח דג יתאים
כוס גרגירי אפונה
כוס פול
15 שיני שום קצוצות / פרוסות
פלפל ירוק חריף קצוץ דק (אם רוצים חריף)
סלרי גבעול ועלים (2 גבעולים) לא חובה
רבע כוס שמן
לרוטב:
כוס וחצי ציר ירקות או מים (גולי מוסיפה 2 כפות אבקת מרק)
כפית כמון
כף כורכום
מלח / פלפל שחור
צרור פטרוזיליה

אופן ההכנה:

  • 1.משרים את הדגים בתוך קערה עם מים ולימון לפחות חצי שעה.
  • 2.בקערה קטנה מערבבים את המצרכים לרוטב.
  • 3.מחממים את השמן בסיר רחב ,מוסיפים את הסלרי ושום ומטגנים עד הזהבה מלאה.
  • 4.שופכים את גרגירי האפונה והפול מעל ומניחים את הדגים בסיר.
  • 5.מערבבים היטב את הרוטב שוב ושופכים מעל הדגים.
  • 6.דואגים לכסות את כל הדגים היטב ברוטב. מנערים את הסיר בזהירות.
  • 7.מביאים לרתיחה ומחלישים את הלהבה.
  • 8.מפזרים מעל את הכוסברה ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל