דג סלמון שלם בציפוי קראסט פיסטוק
במטבח עם עדן ויפית
המרכיבים:
4 טבליות פסטו קפוא
4 טבליות פטרוזיליה קפואה\ רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
1/44 טבליות כוסברה קפואה\ כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס פירורי לחם זהובים
2 כפות סילאן
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כוס פיסטוק קצוץ
להגשה:
כוס פיסטוק קלוי גרוס
פלחי לימון
אופן ההכנה:
- 1. מערבבים יחד את מרכיבי הקראמבל ומצמידים אל נתח הסלמון אופים בתנור שחומם מראש ל- 22 דקות בחום של 180 מעלות מגישים עם פיסטוק קלוי וגרוס מעל וסלייס של לימון