דג סלמון שלם בציפוי קראסט פיסטוק

במטבח עם עדן ויפית

 

המרכיבים:

4 טבליות פסטו קפוא

4 טבליות פטרוזיליה קפואה\ רבע כוס פטרוזיליה קצוצה

1/44 טבליות כוסברה קפואה\  כוס כוסברה קצוצה

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס פירורי לחם זהובים

2 כפות סילאן

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כוס פיסטוק קצוץ

 

להגשה:

כוס פיסטוק קלוי גרוס

פלחי לימון

 

אופן ההכנה:

  • 1. מערבבים יחד את מרכיבי הקראמבל ומצמידים אל נתח הסלמון אופים בתנור שחומם מראש ל- 22 דקות בחום של 180 מעלות מגישים עם פיסטוק קלוי וגרוס מעל וסלייס של לימון

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל