דג שלם צלוי ומוגש כמו נאמס| השף רון יוחננוב

מתכון של רון יוחננוב

ramile

רשימת מצרכים:

לדג:
2 דגי שלמים (דניס/ לברק/מוסר)

מרינדה לדג:
רבע כוס שמן זית
צרור כוסברה קצוצה דק
3 בצל ירוק קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
גרידה מלימון אחד
לימון חתוך לפרוסות
מלח / פלפל שחור

להגשה:
כוסברה
צילי חריף
בזילקום
נענע
חסה אייסברג

לרוטב:
כוס חומץ אורז
חצי כוס סוכר דקלים
1/4 כוס רוטב דגים
1/4 כוס רוטב סויה
1 כף שטוחה ג’ינג’ר קצוץ
1 פלפל אדום חריף פרוס

אופן ההכנה:

  • 1.משמנים תבנית בשמן זית, חורצים פסים על כל דג ומניחים בתבנית.
  • 2.בקערה, מערבבים את כל המרכיבים לרוטב.
  • 3.ממלאים את הדגים מבפנים בחצי מהרוטב. את מה שנשאר מהרוטב שופכים מעל הדגים.
  • 4.מחממים תנור ל190 מעלות. מכניסים את התבנית לתנור ואופים עד צליה.

הכנת הרוטב להגשה:

  • 1.בקערה, מערבבים את כל המרכיבים.

הגשה:

  • 1.מסדרים על צלחת הגשה את הדג, חסות, עלים וצילי.
  • 2.יוצקים את הרוטב לצלוחית ומניחים במרכז הצלחת.
  • 3.מגישים חם.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל