טונה בייגל | השף אביב משה
השף אביב משה עם מתכון לטונה בייגל אורירי עם מגוון תוספות מפנקות!
השף אביב משה
10 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים
- 1 טונה עם שמן
- 1 חמאה
- 1 מלח גס
- 1 בייגלה טרי
- 1 עלי רוקט
- 1 לימון כבוש
- 200 גרם אגוזים קלווים
- 200 גרם בוטנים קלווים
- 200 גרם שקדים קלווים
- 1 עגבניה
- 1 פלפס גרוס
- 1 שמן זית
- 1 שומר
- 1 ביצה קשה
- 1 מלפפונים חמוצים
הכנת הכריך
- 1.מתחילים בלחתוך את הסלט - שומר, סלרי, בצל סגול, פטרוזיליה ופלפלים קלואים.
- 2.ממשיכים בתיבול: מיץ לימון, מלח ואבקודו ומעט שמן זית.
- 3.ממשיכים עם הבגט חותכים אותו לאורך.
- 4.לתוך הבגט מכניסים את הסלט ואת הפרוסות טונה ומעל את הביצה הקשה. וזהו הכריך מוכן. בתיאבון!