טונה בייגל | השף אביב משה

השף אביב משה עם מתכון לטונה בייגל אורירי עם מגוון תוספות מפנקות!

השף אביב משה
10 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים
  • 1 טונה עם שמן
  • 1 חמאה
  • 1 מלח גס
  • 1 בייגלה טרי
  • 1 עלי רוקט
  • 1 לימון כבוש
  • 200 גרם אגוזים קלווים
  • 200 גרם בוטנים קלווים
  • 200 גרם שקדים קלווים
  • 1 עגבניה
  • 1 פלפס גרוס
  • 1 שמן זית
  • 1 שומר
  • 1 ביצה קשה
  • 1 מלפפונים חמוצים
הכנת הכריך
  • 1.מתחילים בלחתוך את הסלט - שומר, סלרי, בצל סגול, פטרוזיליה ופלפלים קלואים.
  • 2.ממשיכים בתיבול: מיץ לימון, מלח ואבקודו ומעט שמן זית.
  • 3.ממשיכים עם הבגט חותכים אותו לאורך.
  • 4.לתוך הבגט מכניסים את הסלט ואת הפרוסות טונה ומעל את הביצה הקשה. וזהו הכריך מוכן. בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל