כריך טונה ובולגרית | השף אביב משה

כריך טונה עם בולגרית

השף אביב משה
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
  • 1 טחינה גולמית
  • 1 לימונים כבושים
  • 1 לחם אגוזים טרי
  • 1 חסה סלונבה (חסה ללא שטיפה)
  • 1 עגבניות מגי
  • 1 פלפל קלוי
  • 1 בצל סגול
  • 3 חתיכות גבינה בולגרית
  • 1 מלפפונים חמוצים
  • 1 טונה בשמן זית
כריך טונה
  • 1.מתחילים בהכנת ממרח הטחינה - מוסיפים לימונים כבושים לטחינה וקצת מים.
  • 2.מורחים על הלחם אגוזים את ממרח הטחינה, מעליו שמים את החסה, עגבניות, פלפלים, בצל סגול והמלפפונים החמוצים.
  • 3.לאחר מכן מניחים את הגבינה הבולגרית והטונה ומעט משמן הטונה שופכים על הכריך. שיהיה בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל