כריך טונה ובולגרית | השף אביב משה
כריך טונה עם בולגרית
השף אביב משה
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
- 1 טחינה גולמית
- 1 לימונים כבושים
- 1 לחם אגוזים טרי
- 1 חסה סלונבה (חסה ללא שטיפה)
- 1 עגבניות מגי
- 1 פלפל קלוי
- 1 בצל סגול
- 3 חתיכות גבינה בולגרית
- 1 מלפפונים חמוצים
- 1 טונה בשמן זית
כריך טונה
- 1.מתחילים בהכנת ממרח הטחינה - מוסיפים לימונים כבושים לטחינה וקצת מים.
- 2.מורחים על הלחם אגוזים את ממרח הטחינה, מעליו שמים את החסה, עגבניות, פלפלים, בצל סגול והמלפפונים החמוצים.
- 3.לאחר מכן מניחים את הגבינה הבולגרית והטונה ומעט משמן הטונה שופכים על הכריך. שיהיה בתיאבון!