סושי מפורק עם רון יוחננוב

השף רון יוחננוב

 

סושי מפורק עם פילה דג מקורמל

 

להכנת האורז:

לאורז:

כוס אורז עגול

כוס מים

כף חומץ אורז

כפית סוכר

1/2 כפית מלח

 

 

להכנת הדג:

2 פילה דג סלמון

3 כפות שמן זית

3 כפות סילאן

3 כפות סויה

מערבבים את כל המרכיבים

 

מלפפונים

אדממה

חטיף אצות

שומשום

אבוקדו

רוטב סרירצה

נבטוטים

שומשום שחור

אופן הכנת האורז

  • 1.מכניסים את האורז לסיר עם המים, מכסים ומבשלים עד סף רתיחה. מנמיכים את הלהבה לחלשה ומבשלים את האורז 20 דקות או עד ריכוך. במקביל לבישול האורז. ממיסים את הסוכר והמלח בחומץ האורז, אפשר לחמם מעט בכיריים כדי לזרז את התהליך. מצננים את האורז היטב.

להכנת הדג:

  • 1.מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הרוטב, מברישים את הדג אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-20 דקות או עד הזהבה

להגשה:

  • 1.מסדרים בצלחת את האורז, מוסיפים את המלפפונים והאדממה מניחים בצד אבוקדו פרוס ומעל הכל את נתח הסלמון האפוי מעטרים עם שברי חטיף אדממה, סומסום מתבלים עם רוטב סרירצה חריף ומגישים.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל