סלמון איטלקי- מתכון של רון יוחננוב
השף רון יוחננוב מכין סלמון איטלקי עם פסטו כוסברה
ramile
20 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
6 פילה דג סלמון
לרוטב:
4 עגבניות, חתוכות לפרוסות
פלפל צילי חריף
3 כפות שמן זית
לפסטו כוסברה:
5 שיני שום
חופן אגוזי מלך
צרור כוסברה טרייה
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- 1.מתחילים בהכנת הפסטו. שמים במעבד מזון את כל המרכיבים עד שנוצר משחת פסטו. אם צריך אפשר להוסיף שמן זית.
- 2.לתוך סיר סוטאז יוצקים את השמן ומניחים מעל את פרוסות העגבניות והצילי חריף.
- 3.מתבלים במלח/ ופלפל שחור, מכסים ומבשלים במשך 5 דקות עד שכל העגבניות מתרככות. לא לערבב.
- 4.פותחים את המכסה, מניחים את פרוסות הדג ומורחים את הדג בפסטו.
- 5.מכסים ומבשלים שוב על להבה בינונית 15 דקות או עד שהדג מוכן.
- 6.מגישים חם. בתאבון!