סלמון אפוי ברוטב דבש חרדל
ramile
30 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
- 1 פילה סלמון נורבגי רמי לוי, מופשר במקרר למשך הלילה
- 4 כפות שמן זית רמי לוי
- 2 כפות דבש רמי לוי
- כפית גדושה חרדל חלק רמי לוי
- כפית גדושה חרדל גרגרים רמי לוי
- כפית רוטב סויה
- עלים מ4-5 גבעולי טימין (רשות)
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
- 1.מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2.בקערית קטנה מערבבים את שמן הזית עם הדבש, שני סוגי החרדל, עלי הטימין (אם משתמשים) ומלח ופלפל בנדיבות.
- 3.מניחים את פילה הסלמון על תבנית עם נייר אפייה. מושחים בתערובת הדבש והחרדל.
- 4.מכניסים לתנור החם ואופים 22-28 דקות, עד שהדג עשוי לחלוטין. מגישים מיד.