סלמון אפוי ברוטב דבש חרדל

ramile
30 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
  • 1 פילה סלמון נורבגי רמי לוי, מופשר במקרר למשך הלילה
  • 4 כפות שמן זית רמי לוי
  • 2 כפות דבש רמי לוי
  • כפית גדושה חרדל חלק רמי לוי
  • כפית גדושה חרדל גרגרים רמי לוי
  • כפית רוטב סויה
  • עלים מ4-5 גבעולי טימין (רשות)
  • מלח ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
  • 1.מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2.בקערית קטנה מערבבים את שמן הזית עם הדבש, שני סוגי החרדל, עלי הטימין (אם משתמשים) ומלח ופלפל בנדיבות.
  • 3.מניחים את פילה הסלמון על תבנית עם נייר אפייה. מושחים בתערובת הדבש והחרדל.
  • 4.מכניסים לתנור החם ואופים 22-28 דקות, עד שהדג עשוי לחלוטין. מגישים מיד.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל