פילה אמנון טרי עם אנטיפסטי
מה צריך:
פילה אמנון שלם טרי מהמעדנייה של רמי לוי
פלחי שומר
פלפלים חריפים חתוכים לפרוסות
פלפלים בשלל צבעים חתוכים לפרוסות
חציל חתוך לאצבעות
8 שיני שום שלמות רמי לוי
עגבניות שרי
סלק מבושל בוואקום חתוך לפלחים
משרה לדגים
צרור כוסברה
צרור פטרוליה
5 שיני שום
חופן צנוברים
חצי כוס שמן זית
כף לימון כבוש
מלח
פלפל שחור גרוס
איך מכינים:
בתבנית מרופדת נניח את הירקות החתוכים
נתבל במלח, פלפל שחור גרוס, שמן זית בנדיבות ותימין טרי, אם אין לכם שימו תימין יבש
נכניס לתנור לאפיה בחום 200 מעלות למשך 45 דקות או עד להתרככות הירקות
בינתיים נכין את המשרה לדגים
נכניס את כל המצריכים למעבד מזון ונטחון היטב עד לקבלת משחה חלקה ונתקן בתיבול במקרה הצורך.
נניח את הדג השלם על תבנית מרופדת, ונשפות את המשרה, נעסה את הדג טוב, ונכניס לתנור שחומם על 200 מעלות לצלייה של כחצי שעה,
נוציא את הדג ונעבור לשל הצלחות
במגש יפה נסדר את כל הירקות הצלויים ובמרכז נניח את הדגים השלמים לצד הלימון טרי ויש לכם הצגה של מנה!