פילה דג ים וניוקי בסגנון ים תיכוני

מצרכים-

פילה דג ים
1 שקית ניוקי
5 כפות שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה אדומה מתוקה
כפית פפריקה אדומה חריפה (לא חובה-לפי הטעם)
כוס מים רותחים
5 עגבניות חתוכות לרבעים
פלפל אדום מתוק פרוס לרצועות
2 פלפל חריף ירוק שלמים
5 שיני שום כתושות
כפית כמון טחון
מלח / פלפל שחור
לפיזור : כוסברה

אופן הכנה-
1. מעבירים לקערה את כל מרכיבי הרוטב מלבד הדג והניוקי ומערבבים
2. מניחים את הניוקי בסיר או תבנית, מפזרים עגבניות מניחים את פילה הדג.
3. יוצקים את הרוטב ומפזרים כוסברה
4. ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל