פילה דג מקורמל מ-3 מרכיבים מוגש בפוקי בול

מתכון של רון יוחננוב

ramile
20 דק | בנוני | פרווה

רשימת מצרכים:

לאורז:
כוס אורז עגול
כוס מים
כף חומץ אורז
כפית סוכר
1/2 כפית מלח

להכנת הרוטב:
2 פילה דג סלמון
3 כפות שמן זית
3 כפות סילאן
3 כפות סויה

ירקות להגשה:
מלפפונים
אדממה
חטיף אצות
שומשום
אבוקדו
רוטב סרירצה
נבטוטים
סומסום שחור

אופן ההכנה:

  • 1.מכניסים את האורז לסיר עם המים, מכסים ומבשלים עד סף רתיחה.
  • 2.מנמיכים את הלהבה לחלשה ומבשלים את האורז 20 דקות או עד ריכוך.
  • 3.במקביל לבישול האורז. ממיסים את הסוכר והמלח בחומץ האורז, אפשר לחמם מעט בכיריים כדי לזרז את התהליך.
  • 4.מצננים את האורז היטב.
  • 5.

אופן הכנת הדג:

  • 1.מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הרוטב, מברישים את הדג אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-20 דקות או עד הזהבה.

אופן ההגשה:

  • 1.מסדרים בצלחת את האורז, מוסיפים את המלפפונים והאדממה
  • 2.מניחים בצד אבוקדו פרוס ומעל הכל את נתח הסלמון האפוי
  • 3.מעטרים עם שברי חטיף אדממה, סומסום.
  • 4.מתבלים עם רוטב סרירצה חריף ומגישים.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל