פילה דניס ברוטב עגבניות ואורגנו

ramile
20 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
  • 1 חב’ פסטה פרפרים
  • 3 דגי דניס – מפולטים
  • 1 קופסה עגבניות מרוסקות
  • שיני שום גדולות – קצוצות דק
  • 1 כף אורגנו
  • 1/2 כפית צ’ילי אדום יבש – גרוס
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח ים
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • 1/3 כוס שמן זית
אופן הכנה:
  • 1.במחבת רחבה מחממים שמן זית ושום.
  • 2.מוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח, סוכר, צ'ילי ואורגנו ומבשלים במשך כ-2 דקות.
  • 3.מוסיפים מים רותחים, מבשלים דקה נוספת וטועמים, מתבלים במלח ופלפל.
  • 4.יוצקים על הדגים מהרוטב ומבשלים על אש בינונית במשך כ- 7 דקות.
  • 5.בעזרת כף חותכים את הדג לפיסות ונפטרים מהעור. יוצקים מהרוטב על פסטה פרפרים ומגישים.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל