פילה לברק וריזוטו | השף אביב משה

השף אביב משה מכין לנו מתכון מושלם לדג : פילה לברק וריזוטו !

ramile
30 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
  • 5 פילה לברק
  • 1 חב’ אורז לריזוטו
  • טימין טרי
  • כרישה קצוצה
  • ציר ירקות
  • רסק עגבניות טריות
  • לימונים כבושים
  • בצל קצוץ
  • פפריקה מתוקה
  • שום
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח
  • חמאה
  • פרמזן
אופן הכנה:
  • 1.קוצצים בצל וכרישה ומטגנים אותם קלות.
  • 2.מוסיפים את הריזוטו ומוסיפים לו ציר ירקות לאט עד שכמעט מוכן.
  • 3.שופכים רוטב עגבניות , נותנים לו לרתוח ומוסיפים פפריקה, לימון סחוט וכוסברה טרייה.
  • 4.לבסוף מוסיפים את החמאה והפרמזן, שיתנו לריזוטו את המרקם הקטיפתי שלו.
  • 5.לוקחים פילה לברק (נקי ומפולט במעדנייה שלנו) , יוצקים שמן זית, שיני שום , טימין טרי ומלח גס וצורבים משני הצדדים.
  • 6.מניחים את פילה הלברק על הריזוטו ומגישים, בתיאבון !
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל