פילה לברק וריזוטו | השף אביב משה
השף אביב משה מכין לנו מתכון מושלם לדג : פילה לברק וריזוטו !
ramile
30 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
- 5 פילה לברק
- 1 חב’ אורז לריזוטו
- טימין טרי
- כרישה קצוצה
- ציר ירקות
- רסק עגבניות טריות
- לימונים כבושים
- בצל קצוץ
- פפריקה מתוקה
- שום
- שמן זית
- מיץ לימון
- מלח
- חמאה
- פרמזן
אופן הכנה:
- 1.קוצצים בצל וכרישה ומטגנים אותם קלות.
- 2.מוסיפים את הריזוטו ומוסיפים לו ציר ירקות לאט עד שכמעט מוכן.
- 3.שופכים רוטב עגבניות , נותנים לו לרתוח ומוסיפים פפריקה, לימון סחוט וכוסברה טרייה.
- 4.לבסוף מוסיפים את החמאה והפרמזן, שיתנו לריזוטו את המרקם הקטיפתי שלו.
- 5.לוקחים פילה לברק (נקי ומפולט במעדנייה שלנו) , יוצקים שמן זית, שיני שום , טימין טרי ומלח גס וצורבים משני הצדדים.
- 6.מניחים את פילה הלברק על הריזוטו ומגישים, בתיאבון !
מתכונים נוספים