קבב דגים אסיאתי | השף אביב משה

המתכון של אביב משה: קבב אסיאתי

ramile
10 דקות | קל | פרווה

רשימת מצרכים

  • 1/2 ק”ג דג ים ( מוסר / לוקוס ) נקיים מעור ועצמות וקצוצים דק
  • כף ג׳ינג׳ר כבוש קצוץ
  • 1/4 כפית זרעי כוסברה טחונים
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 1.5 כף סויה
  • כפית פלפל חריף, קצוץ

אופן ההכנה:

  • 1.מערבבים את כל החומרים , יוצרים קבבונים ומטגנים בשמן זית במחבת או על הגריל כ-3 דקות מכל צד.

לרוטב

  • 1.מכניסים למחבת רבע כוס סויה, 3 כפות סילאן , כפית למון גרס קצוץ , מעט פילפל שאטה , כפית פקאן סיני קצוץ , כפית גפרורי שקדים, כפית בוטנים מלוחים וכפית נענע קצוצה.

עצת הגשה:

  • 1.יוצקים רוטב למרכז צלחת ומעל את הקבב דגים.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל