קבב דגים
ramile
15 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
- 1/2 ק”ג דג לבן
- 250 גר’ בצלי שאלוט
- 1 בצל סגול
- 1 עגבניה
- 1 צרור כוסברה
- 1 צ’ילי טרי
- 3/4 כוס טחינה
- 4 כפות סילאן
- 50 גר’ חמאה
- מלח
- פלפל
אופן הכנה:
- 1.מערבבים יחד את כל החומרים, פרט לבצלי שאלוט, לסילאן ולחמאה.
- 2.יוצרים קציצות במשקל של 70 גר' ושומרים בקירור.
- 3.צולים את הקציצות על מחבת פסים, במשך כ-2 דק' מכל צד.
- 4.במחבת נוספת עם מעט שמן, מזהיבים את הבצלי שאלוט בשלמותם.
- 5.מתבלים במלח, פלפל וסילאן ומבשלים כ-2 דק' נוספות עד לקבלת מראה מקורמל, בתיאבון!