קבב דגים

ramile
15 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים
  • 1/2 ק”ג דג לבן
  • 250 גר’ בצלי שאלוט
  • 1 בצל סגול
  • 1 עגבניה
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 צ’ילי טרי
  • 3/4 כוס טחינה
  • 4 כפות סילאן
  • 50 גר’ חמאה
  • מלח
  • פלפל
אופן הכנה:
  • 1.מערבבים יחד את כל החומרים, פרט לבצלי שאלוט, לסילאן ולחמאה.
  • 2.יוצרים קציצות במשקל של 70 גר' ושומרים בקירור.
  • 3.צולים את הקציצות על מחבת פסים, במשך כ-2 דק' מכל צד.
  • 4.במחבת נוספת עם מעט שמן, מזהיבים את הבצלי שאלוט בשלמותם.
  • 5.מתבלים במלח, פלפל וסילאן ומבשלים כ-2 דק' נוספות עד לקבלת מראה מקורמל, בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל