ריזוטו ירוקים עם פילה דג אפוי

מצרכים
2 פילה דג ים
1 כוס גריסי פנינה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
3 בצל ירוק קצוץ
1 כוס שמנת להקצפה \ קרם קוקוס
½ כוס שמיר
2 כוס מים רותחים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל
1 כוס אפונה קפואה
2 ניירות אפייה
4 כפות שמן זית
4 גבעולי טימין
1. ההכנה:
2. בסיר מניחים שמן זית ומוסיפים את הבצל הירוק ואת גריסי הפנינה, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר הירוקים, מלבד הטימין .
3. מערבבים ומוסיפים את האפונה, השמנת ואת המים הרותחים תוך כדי ערבוב על להבה נמוכה, מבשלים עד לצמצום נוזלים ומעבירים כ – 4כפות גדושות על נייר אפייה, מעל מניחים פילה דג , משמנים בשמן זית מלח ופלפל ומניחים טימין מעל.
4. סוגרים את נייר האפייה בצורת “סוכריה” ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל