בריוש, מקושקשת
ramile
10 דקות| קל| חלבי
רשימת מצרכים
- 1 חבילה בריוש
- 3 ביצים
- 1/4 כוס שמנת להקצפה
- 30 גרם חמאה
- 1 כפית מלח
- 2-3 פרוסות סלמון מעושן
- עלי חסה משי
- חמאה למריחה על הבריוש
אופן ההכנה:
- 1.טורפים את הביצים עם מלח ושמנת להקצפה.
- 2.מנחים במחבת את החמאה וממיסים.
- 3.מוסיפים את תערובת הביצים ומקשקשים עד שהן מוכנות.
- 4.מניחים שתי פרוסות 2 בריוש מורחים על כל פרוסה חמאה מניחים בכל בריוש חסה משי, ביצה מקושקשת וסלמון .