בריוש, מקושקשת

ramile
10 דקות| קל| חלבי

רשימת מצרכים

  • 1 חבילה בריוש
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס שמנת להקצפה
  • 30 גרם חמאה
  • 1 כפית מלח
  • 2-3 פרוסות סלמון מעושן
  • עלי חסה משי
  • חמאה למריחה על הבריוש

אופן ההכנה:

  • 1.טורפים את הביצים עם מלח ושמנת להקצפה.
  • 2.מנחים במחבת את החמאה וממיסים.
  • 3.מוסיפים את תערובת הביצים ומקשקשים עד שהן מוכנות.
  • 4.מניחים שתי פרוסות 2 בריוש מורחים על כל פרוסה חמאה מניחים בכל בריוש חסה משי, ביצה מקושקשת וסלמון .

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל