דלעות צלויות עם מייפל מתובל | אודי ואושר

אושר אידלמן & ואודי ברקן
30 דקות | בינוני | פרווה
רשימת מצרכים

לדלעות הצלויות:

 

1.5 קילו דלעות מסוגים שונים – נקיות וחתוכות לקוביות
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח, כפית אחת פלפל שחור גרוס
למייפל המתובל
4 כפות סירופ מייפל אמיתי
1 כף בהרט

ממרח פטרוזיליה לימון
1 צרור גדול פטרוזיליה
רבע פלפל חריף
2 שיני שום
מיץ וקליפה מגוררת מ- 1 לימון גדול
1/4 כוס שמן זית
3 כפות גרעיני דלעת
כפית מלח

 

 

להגשה:

 

1/2 כוס אגוזי לוז קלויים קצוצים
250 גרם גבינת חמד קשה )או גבינה בולגרית מעודנת( חתוכה לקוביות

אופן ההכנה:
  • 1.מחממים תנור ל 200 מעלות על מצב טורבו.
  • 2.קולפים את הדלעות וחותכים אותן לצורות שונות.
  • 3.מערבבים את הדלעות עם שאר החומרים בתבנית תנור ומכניסים לתנור.
  • 4.צולים כ- 20 דקות. מערבבים וצולים עוד 20 דקות עד לריכוך והשחמה חלקית.
מייפל
  • 1. בסיר קטן מחממים את המייפל עם הבהרט לסף רתיחה ומכבים.
לממרח
  • 1.מעבירים למעבד מזון את כל רכיבי הממרח וטוחנים למרקם גרגירי דק.
ההגשה
  • 1.מגישים: מעבירים לצלחת הגשה את הדלעות הצלויות ומזלפים מייפל מתובל. מפזרים קוביות גבינה, אגוזי לוז ואת הממרח ומגישים
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל