הגליליות של רון
ramile
10 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
בילת גליליות וופל למילוי (15 יחידות) של רמי לוי BY רון יוחננוב
15 מקלות גלידה
לקצפת:
250 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אבקת פודינג
כפית תמצית וניל איכותית
לציפוי:
100 גרם שוקולד חלב / מריר
2 כפות שמן קוקוס/קנולה (או 20 גרם חמאת קקאו)
לעיטור:
סוכריות צבעוניות מכל סוג שאוהבים
הוראות הכנה
- 1.מקציפים יחד את כל המרכיבים עד שמתקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.
- 2.ממלאים את הגליליות, משפדים ומעבירים להקפאה למשך 4 שעות לפחות.
- 3.לאחר מכן, ממיסים את השוקולד בכלי חסין אש במיקרוגל בפולסים קצרים
- 4.מצפים את הגליליות, מקשטים ומגישים.