כריך טוניסאי | השף אביב משה

כריך טוניסאי

ramile
10 דקות | קל | פרווה
רשימת מצרכים
  • 1 טחינה
  • 1 אריסה
  • 1 לימון
  • לפי הטעם מלח
  • 1 טורטייה
  • 1 זיתים
  • 1 שום
  • 1 גרגירי חומוס (מושרים ללילה ומבושלים במים)
  • 1 בצל ירוק
  • 1 עגבניות
  • 1 מלפפונים חמוצים
  • 1 טונה מטובלת בצילי חריף
הוראות הכנה לכריך
  • 1.מתחילים עם הטחינה - מוסיפים אריסה, מיץ לימון מלח ומים.
  • 2.ממשיכים לטורטיה מורחים מעליה את הטחינה ומניחים בצד.
  • 3.ממשיכים לסלט הזיתים - מבשלים זיתים עם פפריקה מרוקאית, רסק עגבניות, ושום.
  • 4.כעט מטפלים בגרגירי החומוס שהושרו ללילה - ומבשלים במים כשעה וחצי.
  • 5.את הבצל הירוק שמים כמו שהוא עם העגבניות המלפפונים החמוצים והטונה המטובלת. מומלץ לחצות באמצע בתיאבון!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל