מאפינס תירס | קרן אביאל

ramile
20 דק | חלבי | קל
רשימת מצרכים:
  • גביע יוגורט יווני (לא פחות מ 3%)
  • 3 ביצים
  • גביע קוטג’ 5%
  • 3 כפות בולגרית מלוחה מפוררת
  • 2 כוסות (חד פעמי) גרעיני תירס
  • כוס קמח כוסמין מלא (אפשר להמיר בקמח רגיל)
  • כפית אבקת אפיה

שימו לב שהבולגרית מוסיפה מליחות ולכן אין צורך להוסיף עוד מלח.

ניתן להוסיף תבלינים שאוהבים לפי טעם.

אופן הכנה:
  • 1.אין יותר פשוט מזה – מערבבים הכל יחד! זהו!
  • 2.שופכים מהבלילה שנוצרה אל תוך התבניות (2/3 תבנית – כי המאפינס תופחים ועולים מעט)
  • 3.הכניסו לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
  • 4.ל 25-30 דקות, תלוי בתנור.
  • 5.המאפינס צריכים להיות תפוחים וזהובים!
טיפים להצלחת המתכון • במידה ואתם מכינים יחד עם הילדים, העבירו את הבלילה לקנקן שיהיה קל לשפוך ממנו אל תוך התבניות. • ניתן לשמן קלות את התבניות. • הוציאו את המאפינס מהתבניות רק לאחר שהם התקררו מעט ובתיאבון!! ניתן לשמור בהקפאה ולהפשיר לפני אכילה בטמפרטורת החדר. (אין להקפיא שנית). לשדרוג המנה: ניתן להוסיף לתערובת המאפינס עשבי תיבול, טבעות זיתים, עגבניות מיובשות, גבינה צהובה מגורדת, בצל מקורמל או כל דבר אחר שאוהבים!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל