מקלות בצק עלים מלוחות

נשנוש טעים וקליל

ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים
  • בצק עלים מופשר
  • חבילת גבינת גאודה מגורדת
  • מעט פרמזן
  • ממרח עגבניות מיובשות
  • ממרח פסטו
  • ציפוי: ביצה טרופה + כפית מים

 

אופן הכנה:
  • 1.פורסים את בצק העלים המופשר
  • 2.מורחים על חצי ממרח עגבניות מיובשות ועל החצי השני פסטו
  • 3.לפזר מעל את גבינת הגאודה המגורדת ואת הפרמזן
  • 4.לחתוך לרצועות את הבצק
  • 5.לגלגל כל רצועה לאורך בצורת ספירלה
  • 6.מסדרים את המקלות על נייר אפייה ומורחים אותם בביצה הטרופה
מכניסים לתנור:
  • 1.מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ12-15 דקות או עד שמשחים
  • 2.מומלץ לאכול את המקלות בסמוך לאפייה!
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל