ניוקי עם חציל ואספרגוס
השף שאול בן אדרת מכין לנו ניוקי עם חציל ואספרגוס !
ramile
30 דקות | בינוני | חלבי
רשימת מצרכים
- 1 חבילה פסטה מבושלת (אל דנטה) , צורות ריגטוני / חונקי כמרים / רדיאטורים
- 2 חצילים קלויים וקלופים
- 2 שיני שום פרוסות
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 3 כפות טחינה
- 6 עלי מרווה
- 8 יח’ אספרגוס עבה קלוף וחתוך למקלות באורך 3 ס”מ
- 8 יח’ בייבי זוקני חתוך לאורכו
- גבינת קשקבל
אופן ההכנה:
- 1.להביא לרתיחה במחבת את השמנת המתוקה, את השום ואת החציל הקלוף.
- 2.לאחר מכן ,להוסיף את הפסטה, את האספרגוס ואת הזוקיני.
- 3.לבשל כ-2 דקות נוספות, לתבל במלח, פלפל ועלי מרווה.
- 4.בנוסף, יש לטפטף את הטחינה ואז להעביר לצלחת.
הגשה:
- 1.לפורר מעל למנה גבינת קשקבל.