ניוקי עם חציל ואספרגוס

השף שאול בן אדרת מכין לנו ניוקי עם חציל ואספרגוס !

ramile
30 דקות | בינוני | חלבי
רשימת מצרכים
  • 1 חבילה פסטה מבושלת (אל דנטה) , צורות ריגטוני / חונקי כמרים / רדיאטורים
  • 2 חצילים קלויים וקלופים
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 3 כפות טחינה
  • 6 עלי מרווה
  • 8 יח’ אספרגוס עבה קלוף וחתוך למקלות באורך 3 ס”מ
  • 8 יח’ בייבי זוקני חתוך לאורכו
  • גבינת קשקבל
אופן ההכנה:
  • 1.להביא לרתיחה במחבת את השמנת המתוקה, את השום ואת החציל הקלוף.
  • 2.לאחר מכן ,להוסיף את הפסטה, את האספרגוס ואת הזוקיני.
  • 3.לבשל כ-2 דקות נוספות, לתבל במלח, פלפל ועלי מרווה.
  • 4.בנוסף, יש לטפטף את הטחינה ואז להעביר לצלחת.
הגשה:
  • 1.לפורר מעל למנה גבינת קשקבל.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל