עוגת קרפים של שוקולד
ramile
20 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים:
2.5 כוסות חלב
4 ביצים
3 כפות שמן קנולה
30 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
3 כפות שוקולית
1 כף קקאו
1/4 2 כוסות קמח
תרסיס שמן לשימון המחבת
למילוי:
1 שקית פודינג וניל
250 גרם מסקרפונה
1 כוס חלב
250 מ”ל שמנת להקצפה
לציפוי:
קקאו
שוקולד לבן ושוקולד מריר מגולפים בקולפן
אופן ההכנה:
- 1.מקציפים יחד את כל מרכיבי הקרפ ומעבירים דרך מסננת לסינון גושים
- 2.מחממים מחבת ומשמנים מעט
- 3.מניחים כמצקת מהבלילה ומשטחים לכל קוטר המחבת
- 4.כשהחלק העליון מתקשה מסירים מהאש
- 5.חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה ומצננים
- 6.מקציפים יחד את מרכיבי הקרם
- 7.מניחים קרפ על צלחת הגשה ומורחים עליו קרם
- 8.מורחים גם על הקרפ השני קרם ומניחים על הקרפ התחתון
- 9.חוזרים על הפעולה עד ליצירת עוגה.
- 10.הקרפ העליון אמור להיות מרוח במעט קרם מעל.
- 11.מפזרים על הקרם קקאו ומגלפים שוקולד לקישוט.
- 12.ואוכלים בתיאבון