קנוליני ממולא באספרגוס וגבינות

השף רון יוחננוב מכין מתכון חלומי של קנוליני עם אספרגוס וגבינות

ramile
60 דקות | בינוני | חלבי

רשימת מצרכים

מצרכים לתבנית 20/30:

  • חבילת קנלוני
  • סלסלת עגבניות שרי
  • 150 גרם גבינת פטה
  • בזיליקום טרי
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת

למילוי:

  • אספרגוס טרי

לרוטב:

  • כוס שמנת מתוקה לבישול או הקצפה
  • כוס וחצי מים רותחים
  • 2 כפות פסטו איכותי
  • מלח / פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • 1.מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון תחתון או טורבו).
  • 2.ממלאים את הצינורות ב2-3 גבעולי אספרגוס ומניחים במגש.
  • 3.מפזרים מסביב את העגבניות וגבינת פטה.
  • 4.בקערה, מערבבים את כל המצרכים לרוטב ויוצקים מעל הצינורות.
  • 5.מפזרים מעל הכול גבינה צהובה מגורדת ועלי בזיליקום טריים, מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום ומכניסים לתנור.
  • 6.אופים במשך 60 דקות או עד הזהבה.
  • 7.מגישים חם.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל