קנוליני ממולא באספרגוס וגבינות
השף רון יוחננוב מכין מתכון חלומי של קנוליני עם אספרגוס וגבינות
ramile
60 דקות | בינוני | חלבי
רשימת מצרכים
מצרכים לתבנית 20/30:
- חבילת קנלוני
- סלסלת עגבניות שרי
- 150 גרם גבינת פטה
- בזיליקום טרי
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
למילוי:
- אספרגוס טרי
לרוטב:
- כוס שמנת מתוקה לבישול או הקצפה
- כוס וחצי מים רותחים
- 2 כפות פסטו איכותי
- מלח / פלפל שחור
אופן ההכנה:
- 1.מחממים תנור ל-180 מעלות (חום עליון תחתון או טורבו).
- 2.ממלאים את הצינורות ב2-3 גבעולי אספרגוס ומניחים במגש.
- 3.מפזרים מסביב את העגבניות וגבינת פטה.
- 4.בקערה, מערבבים את כל המצרכים לרוטב ויוצקים מעל הצינורות.
- 5.מפזרים מעל הכול גבינה צהובה מגורדת ועלי בזיליקום טריים, מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום ומכניסים לתנור.
- 6.אופים במשך 60 דקות או עד הזהבה.
- 7.מגישים חם.