רביולי ארטישוק במחבת
ramile
10 דקות| קל| חלבי
רשימת מצרכים
- 1 חבילה רביולי ארטישוק
- 50 גרם חמאה
- 1 כוס מים
- 6 תחתיות ארטישוק פרוסות לרבעים
- 1 כפית צ’ילי גרוס
- 1 כפית מלח
- להגשה- פרמזן פרוסות דקות של בזיליקום
אופן ההכנה:
- 1.במחבת מניחים חמאה, מלח וצ'ילי.
- 2.מערבבים ומוסיפים תחתיות ארטישוק.
- 3.מערבבים ומוסיפים כוס מים מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה , מוסיפים את הרביולי ומערבבים בזהירות.
- 4.מוסיפים עלי בזיליקום ומבשלים 5 דקות עד לצמצום הרוטב.
- 5.מגישים חם.
- 6.המלצת הגשה: עם מעט פרמזן מעל.