רביולי ארטישוק במחבת

ramile
10 דקות| קל| חלבי

רשימת מצרכים

  • 1 חבילה רביולי ארטישוק
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כוס מים
  • 6 תחתיות ארטישוק פרוסות לרבעים
  • 1 כפית צ’ילי גרוס
  • 1 כפית מלח
  • להגשה-  פרמזן פרוסות דקות של בזיליקום

אופן ההכנה:

  • 1.במחבת מניחים חמאה, מלח וצ'ילי.
  • 2.מערבבים ומוסיפים תחתיות ארטישוק.
  • 3.מערבבים ומוסיפים כוס מים מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה , מוסיפים את הרביולי ומערבבים בזהירות.
  • 4.מוסיפים עלי בזיליקום ומבשלים 5 דקות עד לצמצום הרוטב.
  • 5.מגישים חם.
  • 6.המלצת הגשה: עם מעט פרמזן מעל.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל