רביולי גבינה עם תרד ופטריות ברוטב שמנת

ramile
30 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים
  • 1 חבילה רביולי גבינה “רמי לוי”
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 חבילה פטריות טריות “חורש”- חתוכות לקוביות
  • 400 גרם תרד טרי
  • שמנת לבישול
  • לפי הטעם מלח
  • לפי הטעם פלפל
איך לבשל:
  • 1.מרתיחים סיר עם מים, כשהמים רותחים מכניסים פנימה את הרביולי,
  • 2.אחרי מספר דקות כשהרביולי צפים, מעבירים לקערה.
  • 3.בסיר יוצקים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים את הבצל כמספר דקות.
  • 4.מוסיפים את הפטריות החתוכות לסיר ומטגנים אותם כחמש דקות.
  • 5.מוסיפים את התרד ומטגנים ביחד הכל כחמש דקות
  • 6.מוסיפים שמנת לבישול לסיר ומערבבים הכל ביחד,
  • 7.מתבלים במלח ופלפל שחור, ומבשלים כחמש דקות.
  • 8.מוסיפים את הרביולי לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות הכל ביחד.
  • 9.ניתן גם לשים את הרביולי על צלחת הגשה, לצקת מעל את הפטריות והתרד ולפזר פלפל שחור גרוס. בתיאבון.
הרשמה לניוזלטר
הרשמו ותשארו מעודכנים בכל מה שחדש אצלנו
אנא הזינו כתובת מייל