רביולי גבינה עם תרד ופטריות ברוטב שמנת
ramile
30 דקות | קל | חלבי
רשימת מצרכים
- 1 חבילה רביולי גבינה “רמי לוי”
- 4 כפות שמן זית
- 1 בצל קצוץ
- 1 חבילה פטריות טריות “חורש”- חתוכות לקוביות
- 400 גרם תרד טרי
- 1 שמנת לבישול
- לפי הטעם מלח
- לפי הטעם פלפל
איך לבשל:
- 1.מרתיחים סיר עם מים, כשהמים רותחים מכניסים פנימה את הרביולי,
- 2.אחרי מספר דקות כשהרביולי צפים, מעבירים לקערה.
- 3.בסיר יוצקים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים את הבצל כמספר דקות.
- 4.מוסיפים את הפטריות החתוכות לסיר ומטגנים אותם כחמש דקות.
- 5.מוסיפים את התרד ומטגנים ביחד הכל כחמש דקות
- 6.מוסיפים שמנת לבישול לסיר ומערבבים הכל ביחד,
- 7.מתבלים במלח ופלפל שחור, ומבשלים כחמש דקות.
- 8.מוסיפים את הרביולי לסיר עם הרוטב ומערבבים בעדינות הכל ביחד.
- 9.ניתן גם לשים את הרביולי על צלחת הגשה, לצקת מעל את הפטריות והתרד ולפזר פלפל שחור גרוס. בתיאבון.